SKL veldspuitkeuring

Bij Bruggeman kunt u terecht voor de keuring van veldspuiten en motorvatspuiten. Wij beschikken over een officieel SKL gekeurd keurstation voor alle merken landbouwveldspuiten en motorvatspuiten.

Uw spuit wordt tijdens de keuring op alle relevante zaken gecontroleerd en nagemeten door medewerkers die hiervoor gecertificeerd zijn. De keuring wordt uitgevoerd volgens de Europese norm.
Het is zeer belangrijk de keuring tijdig te laten plaatsvinden, niet alleen voor een goede bedrijfsvoering, maar omdat het verplicht is voor iedereen die bedrijfsmatig gewasbeschermingsmiddelen gebruikt. Daarom worden zowel eisen aan nieuwe machines gesteld, dit betreffen minimale eisen op het gebied van het ontwerp van de machine voor wat betreft veiligheid voor de gebruiker en de omgeving. Maar het is tevens belangrijk dat alle machines die in gebruik zijn, in een goede conditie zijn en ook blijven.

Alle veldspuiten die in gebruik zijn in Nederland worden sinds 1997 periodiek gekeurd, nu met een interval van 3 jaar. Maar met de implementatie van de Europese richtlijn 2009/128/ec moet ook de andere toedieningsapparatuur voor gewasbeschermingsmiddelen die in gebruik is, periodiek gekeurd.

 

Wilt u meer informatie over veldspuitkeuringen of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met onze werkplaats: 0570 – 531 035

Bruggeman Mechanisatie