Nieuw Dealerschap Bauer beregeningsmachines

Bruggeman Mechanisatie nieuwe dealer Bauer beregeningsmachines

Bruggeman Mechanisatie start in 2022 met het dealerschap van Bauer, de wereldmarktleider op het gebied van beregeningsmachines. Hiervoor gaan zij een samenwerking aan met Smits BV uit Veldhoven, de Bauer importeur in de Benelux.

Naast Bauer bestaat het beregeningsassortiment bij Bruggeman ook uit gerenommeerde merken als Fasterholt, Grundfos, Komet, Euromacchine pompsets en Raindancer GPS beregening. Hiermee biedt Bruggeman een compleet beregeningsassortiment aan om de markt nog beter te kunnen bedienen.

Arnout van Vliet, Bedrijfsleider bij Bruggeman Mechanisatie: “door het toevoegen van Bauer aan ons portfolio kiezen we voor een betrouwbaar en kwalitatief A-merk. De samenwerking met Smits BV zal ons helpen om verder te professionaliseren op het gebied van beregeningstechniek. Met deze stap zijn we een totaalleverancier op het gebied van landbouwberegening.”.

Jan P. Smits, Algemeen directeur bij Smits BV, is blij met de samenwerking met Bruggeman mechanisatie: “Met Bruggeman voegen we een ervaren mechanisatiebedrijf met meerdere vestigingen toe aan ons landelijke dealernetwerk. Het verkoopteam is bekend met de ontwikkelingen in beregening en bovendien kunnen de specialisten in de werkplaatsen vakkundig onderhoud en reparaties uitvoeren.”

Over Bruggeman Mechanisatie BV

Bruggeman mechanisatie BV is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop en reparatie van zowel nieuwe als gebruikte landbouwwerktuigen. Bruggeman Mechanisatie is uitgegroeid tot een modern mechanisatiebedrijf met vestigingen in Broekland en Lemele. Met 36 medewerkers staan zij voor elk probleem of vraagstuk op gebied van mechanisatie en tuin- en park voor u klaar.

Over Smits BV

Smits BV te Veldhoven is specialist op het gebied van innovatieve wateroplossingen in zowel de agrarische, industriële, als de golf- en sportsector. Smits BV biedt advies en realisatie in bijvoorbeeld Smits BV heeft een sterke positie in deze markten en is marktleider in de Benelux.

Contactgegevens

Smits BV

www.smitsveldhoven.nl

info@smitsveldhoven.nl

040 253 2539

 

Bruggeman Mechanisatie BV

www.bmb-bruggeman.nl

verkoop@bmb-bruggeman.nl

Broekland 0570-531035

Lemele 0572-331341

Bruggeman Mechanisatie