Kaweco

KAWECO is het eigen merk van Kamps de Wild, dat sinds het begin van de jaren 60 van de vorige eeuw wordt gevoerd. Kamps de Wild bv staat sinds 1919 voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek.

De machines van KAWECO worden in nauwe afstemming met de gebruikers ontwikkeld en vervolgens volgens de strengste kwaliteitseisen gebouwd door Staja Machinefabriek in Hengelo (Gld).

Wij zijn een gespecialiseerde dealer van KAWECO. Wij leveren de vereiste service en zorgen voor de onderdelenvoorziening, zodat u als klant in elk seizoen op ons kunt rekenen.

Producten van Kaweco

Mesttanken

 

Om een KAWECO tank naar uw wens aan te passen zijn er vele mogelijke opties te kiezen. Klik hier voor de beschikbare optie’s voor KAWECO mesttanken

Silagewagens

Bemesters

 

KAWECO Bedieningssystemen

Voor de bediening van de KAWECO tanken zijn er drie verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Door de jarenlange ervaring van KAWECO is de basisinstelling per keuze vaak al toereikend. Echter kan de instelling waar mogelijk op de wensen van klant aangepast worden, zodat deze altijd voor een maximale hoeveelheid bedieningscomfort zorgt. Belangrijk bij de keuze van een bedieningssysteem is te kijken naar de wensen en behoefte voor de toekomst.

Bruggeman Mechanisatie