Irrifrance

Specialist in beregeningshaspels

Irrifrance is een merk wat al sinds de jaren ’70 beregeningshaspels in eigen huis fabriceert. Deze haspels in combinatie met hun (eenvoudig te bedienen) beregeningscomputers, staan bekend om hun efficiënte beregening. Deze haspels zijn erg in trek bij agrarische bedrijven die veel (moeten) beregenen, vanwege de zeer goede bouwkwaliteit en duurzaamheid. Ook gemeentes maken graag gebruik van onze haspels voor onderhoud van sport en recreatie velden.

Productie en Distributie
Door gebruik te maken van de beste materialen en moderne productietechnieken bent u verzekerd van een kwalitatief goede constructie. Irrifrance produceert zelf alle PE-slangen volgens strengste CE- norm. De kwalitatief zeer goede constructie en PE-slang verzekerd een lange levensduur van de Irrifrance beregeningsmachines. De computergestuurde machines maken de slang met een constante wanddikte en diameter waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt.

De Irrifrance beregeningshaspel wordt compleet van chassis tot PE-slang geproduceerd in de fabriek te Paulhan. Kenmerkend voor de Irrifrance beregeningsmachine zijn de brede, gesloten drum met een grote diameter, waardoor de slang niet te kort gebogen wordt. De zijwanden ban de drum zijn geperst uit gegalvaniseerde staalplaat voor extra stevigheid. Alles wordt geproduceerd door middel van laser- en lasrobottechniek.

Voor distributie van de beregeningsmachines maakt Irrifrance gebruik van een uitgebreid dealernetwerk verspreidt over de gehele wereld.

Bruggeman Mechanisatie is voor Oost-Nederland uw dealer voor alle producten van Irrifrance.

Kijk voor meer informatie over Irrifrance op de site! 

Afbeeldingsresultaat voor logo irrifrance

Bekijk onze brochures online
Optima serie:

VPS serie:

Micro serie:

Computers:

Bruggeman Mechanisatie